parallax background

Moordspel “Hongaarse Herfst”

Moordspel Hongaarse Herfst: een toneelstuk in een toneelstuk! Een waar drama van de bovenste plank, deze een hersenkraker! Een avondje acteren aan tafel tijdens het diner én een moord oplossen. Bij dit moordspel dat zich afspeelt in een stadstheater ten tijde van de Hongaarse revolutie, speelt u zelf de rollen inclusief die van de moordenaar.

Hoe het gaat: De repetities van elk toneelstuk beginnen met het gezamenlijk door- en voorlezen van de rollen. Dat is wat u bij dit spel gaat doen!

Onder leiding van de spelbegeleider (die in de rol van regisseur treedt) gaat u het nieuwe toneelstuk verkennen. Terwijl de intrige zich ontspint en u langzamerhand kennismaakt met uw rol en die van de anderen, blijkt er een vreselijke moord gepleegd te zijn en één van uw tafelgenoten de moordenaar!

Geschikt als teamuitje voor degenen die een avondje drama leuk vinden en tevens beschikken over een goede tekstbeheersing. Dit toneelstuk aan tafel vergt de nodige inzet van de deelnemers.

Het verhaal
Het speelt zich af in de jaren 50 van de vorige eeuw ten tijde van de Hongaarse revolutie. Een toneelgroep repeteert in een leeg theater als de hoofdrolspeelster opeens dood in de zaal wordt gevonden! Iedereen is verdacht en lijkt een motief te hebben. De spanning loopt op als de intrige zich uitvouwt.

Moordspel

Spannende Whodunnit in de vorm van een rollenspel tijdens het diner.

Duur: 4 uur

Prijs: Tot en met 10 personen: basistarief € 395
Elke persoon meer, basistarief plus € 20,- p.p.

boorknow-oranje