parallax background

The Right Choice

Teambuilding vanuit een rollenspel met begeleiding. Als in een groep de samenwerking niet optimaal is of als mensen die elkaar nog niet goed kennen moeten gaan samenwerken, is het verstandig deze activiteit in te zetten.

Bij deze leuke workshop gaat u een aantal uren met elkaar aan de slag. Vanuit uw rol gaat u oplossingen vinden voor de situaties waarin u terechtkomt. Samenwerking is geboden, want zonder dat is het een onmogelijke opgave om uiteindelijk de juiste keus te maken. Vanuit de basisinformatie die u ontvangt gaat u gezamenlijk aan de slag.

Naast samenwerking wordt er een beroep gedaan op creativiteit, alertheid, inlevingsvermogen en improvisatietalent.

De spelcoach geeft uitleg, adviseert en neemt, waar nodig, de regie in handen. Na afloop wordt er geëvalueerd: welke onvermoede competenties zijn er geëtaleerd en wat betekent dat voor de toekomstige samenwerking van de groep?

Resultaat: een leuke groepsactiviteit met de nodige in- maar ook ontspanning, die bijdraagt aan saamhorigheid, “out of the box” denken en een lange nawerking heeft op de werkvloer.
Minimale deelname 8 personen maximaal 12 personen. Deelnemen met meer personen is mogelijk in overleg. De activiteit is goed te combineren met een diner

The Right Choice

Teambuilding vanuit een rollenspel

Duur: 4 uur

Prijs: Tot en met 10 personen: basistarief € 395
Elke persoon meer, basistarief plus € 20,- p.p.

boorknow-oranje