parallax background

In de Rol van de Mol

Het spel is gebaseerd op het bekende tv programma “Wie is de Mol?” en wordt gespeeld tussen  de gangen van het diner. Spanning en een succesvolle avond zijn verzekerd bij deze dinerformule.

Voor wie
Minimaal 8 maximaal 15 personen per tafel. Meerdere tafels tegelijkertijd mogelijk tot een maximum van 45 personen ofwel 3 tafels. Aan elke tafel is een mol. Deze worden op de  avond zelf door het lot bepaald. Voor grotere groepen, maken wij graag een offerte op maat.

Hoe wordt het spel gespeeld
Het spel wordt gespeeld over 3 ronden van ca 30 minuten tussen de gangen van het diner.  Bij elke ronde kunnen er punten gescoord worden. De winnaar maakt kans op een geldprijs. De groep spelers heeft als doel zoveel mogelijk punten voor de pot te scoren. De Mol heeft als doel het tegenovergestelde; zorgen dat er zo min mogelijk punten in de pot  komen. De uiteindelijke winnaar is degene die de meeste vragen over de Mol goed heeft en de Mol heeft ontmaskerd. Ook voor de Mol valt er wat te winnen!

Aan het eind van elke ronde wordt er door iedereen een aantal vragen over de Mol beantwoord. Degenen die dit het minst goed doen behoren tot de groep van afvallers, maar blijven wél tot het eind bij het spel betrokken, net als de Mol. De Mol blijft altijd in het spel.

Diegene die gedurende de 3 rondes de meeste Molvragen goed heeft beantwoord én de Mol heeft weten te ontmaskeren, wint. In de 3e ronde krijgen óók de afvallers een kans alsnog de finale te winnen.

Bij deze strijd is alles geoorloofd; serieus aan de slag gaan met de opdrachten om  punten te verdienen of juist niet door Molstreken uit te halen en daardoor weinig punten scoren voor de pot. Alles mag!

In de Rol van de Mol

Het spel is gebaseerd op het bekende tv programma “Wie is de Mol?”

Duur: 4 uur

Prijs: Tot en met 10 personen: basistarief € 395
Elke persoon meer, basistarief plus € 20,- p.p.

boorknow-oranje